11 mai 2009

Mõttetalgud, Alansi mailaat ja Jalgpall

Samal päeval, kui toimusid üle-Eestilised mõttetalgud ja meie piirkonnas Alansi mailaada esimene päev, leidis aset jalgpallikohtumine Habaja jalkaväljakul. Noortekeskuse juhataja Tiia Kollom organiseeris jalgpallimatsi, kus meie küla poistel oli võimalus rinda pista politseijõududega. Nimelt siis võistlesid JK Habaja ja Põhja Politseiprefektuur.
Kahju oli muidugi sellest, et kõik need kolm üritust ühele päevale sattusid. Mõttetalgutelt lahkusin varem, sest pidin võistlejatega tegelema ja seetõttu ei saanud ma ka mõttetalgutel osalemise eest tunnistust - kuid ega ma paberi pärast seal ei osalenudki:) Murutraktorite ralli ja jalka toimusid küll ühel ajal ja neid kahte asja ma nautida ei saanud, sest tahtsin hoida pöialt nii oma lastele, kes võistlesid kui ka Võtikmetsa tiimile, kes rajal rallitas. Kuna Monika on oma blogis väga kenasti kajastanud murutraktorite ralli kulgemist, siis mina siin pikemalt sellest ei kirjuta, loe lähemalt http://www.kylaelu.blogspot.com/
Jalgpallimatsist. Ette oli teada tõsiasi, et tasavägine see kohtumine ei ole, sest vastased on 5 kordsed Eesti meistrid jalgpallis ja mängivad liigas. Aga ega meie poisid pole ka papist - ikka julgelt astusid vastu. Ja tähtis pole võit, vaid osavõtt (ikka see kuulus lause!). Kindlasti oskasid meie poisid sellest kohtumisest hankida hunniku kogemusi! Tiia ettepanekul vahetati mängu teisel poolajal väravavahid - nii õnnestus ka meie poistel nö "käsi valgeks" saada! (fotode autor A.Silm)


Nii võideldi palli eest!

Jalgpallikohtumine lõppes 7:4 - võitsid politseinikud!

Jalgpallikohtumist jäävad meenutama tänukirjad osalejatele meeldejääva jalgpalli elamuse eest!

Kommentaare ei ole: