25 aprill 2009

Lepatriinud maalitud

Habajal toimus täna käsitöökursus lastele. Lapsi tuli kursustele kaugemaltki kui Habaja piirkond - isegi Tallinn oli esindatud! Ja õnneks oli ilm nii ilus, et lapsed said lepatriinusid värvida õues (fotode autor R.Rosar) Reelika maalitud lepatriinud

Kivide maalimine on täies hoos

Mõni laps värvis kivi esmakordselt, aga "mina olen ennegi lepatriinusid värvinud!" teatas üks sümpaatne noormees. Küsimuse peale, et kus siis? vastas ta, et loomulikult lasteaias:)


Emmed aitava lastel maalida

Väike Robert toimetas pintsli ja värvidega isesisvalt ja suure mõnuga:)



Robert Uustalu

Kui esimesed lepatriinud valmima hakkasid, korraldati laste töödest näitus. Lapsed valisid oma lepatriinule puulehe või lilleõie, siis asetati need murule, nimi kirjutati juurde ja nii näitus valmis saigi. Kui lapsed soovisid maalida rohkem kui ühe lepatriinu, siis see võimalus oli ja lapsed seda ka kasutasid!

Sirje toimetab koos lastega, et näitus igati kena tuleks


Suurepärased maalitud lepatriinud

Lapsed said käsitöökursusel osalemise eest tunnistuse, mille andis välja Habaja Külade Selts. Ja loomulikult söödi ka kommi, sest mis üritus see ilma kommideta ikka on!


Projektijuhina tänan Reelikat, Sirjet, Annelyt, kes aitasid tänast üritust läbi viia. Aitäh kõikidele lastele ja lastevanematele.

Ühispilt








Kommentaare ei ole: