13 september 2009

Habaja Vaba Aja Plats

Kuna meie külaselts on aastatega välja ehitanud sellise rajatise nagu Vaba Aja Plats (Väljak), siis nüüd peab tõdema, et ükskõik, mis asja sa rajad või ehitad või lood-kõik see vajab edaspidist hoolt. Ja see ei ole üldse lihtne ega väike töö-hoolitseda suure maa-ala eest. Aga nagu öeldakse - mis tehtud see tehtud! Väljak on rajatud ja õnneks on sellel kõigel ikka positiivne külg ka. Lapsed ja noored kasutavad seda maa-ala. Ja see teeb rõõmu!

Juba paar aastat on jalgpalliväljaku muru niitmise eest hoolitsenud Margo. Ja kuna Vaba Aja Platsi on vahepeal edasi arendatud, siis on ka töö maht suuremaks läinud. Kuid muru niitmise eest hoolitseb ikka Margo. Muidugi tal on abilised.

Marx riisub niidetud muru

Tavaliselt niidab traktoriga Madis, aga täna tegi suure töö ära Robert-väga asjalik noormees.

Robert

Et pall ikka korralikult veereks, on poisid nõus niidetud muru kokku riisuma.

Tanel, Hans-Kristjan ja Madis

Stella on ka sageli väljakul tööl. Pärast mängib poistega jalkat.

Stella

Kõige suurem töö on muidugi murutraktori transportimine Kirvallast. Selleks peab leidma inimese, kes on nõus oma autoga ja järelkäruga seda tegema. Kuna meie autol puudub nii konks, kuhu kinnitada järelkäru, kui ka järelkäru ise, siis oleme sunnitud paluma mõlemat - nii autot kui ka järelkäru. Õnneks on siiani meid aidanud mitmed head inimesed: Annely Tisler, Janek Kokkar, Väino Soomer, Aksel Suursild ja Ants Varul. Suur tänu abi eest!





Kommentaare ei ole: